Werkzaamheden

Welkom!

Momenteel houd ik me voornamelijk met 2 dingen bezig:

  • Actief bij JobHulp Culemborg:
    • ‘Achter de schermen’ met communicatie, vormgeving van nieuw trainingsmateriaal, en meedenken met het doorontwikkelen van onze organisatie op onderwerpen als verduurzaming, professionalisering, vrijwilligersbeleid en dergelijke…
    • ‘Voor de schermen’ als ondersteuning bij de training Stap in Vrijwilligerswerk, voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geven inzicht in wat vrijwilligerswerk is, waar ze rekening mee moeten houden als ze vrijwilligerswerk gaan doen, en wat werknemersvaardigheden zijn (zoals communicatie, flexibiliteit, maar ook grenzen aangeven). En als maatje voor deze doelgroep, om ze te helpen dat vrijwilligerswerk te vinden wat bij ze past.
  • Corrigeren van manuscripten die uitgegeven gaan worden.
    • Onder andere bij Boekscout.nl.

Geplaatst

in

door

Tags: