Aan de slag bij JobHulp Culemborg

Naast mijn vrijwillige inzet als JobMaatje, ben ik sinds 2018 ook ingehuurd door JobHulp voor een aantal taken, waaronder communicatie en rapportage. Ik houd me bezig met het schrijven en ontwerpen van flyers en ander marketing materiaal, en heb de vormgeving gedaan voor het nieuwe trainingsmateriaal; zowel voor de JobGroep bijeenkomsten is een nieuw trainingshandboek ontworpen als voor de training van de JobMaatjes. Een erg leuke bezigheid en we zijn trots op het eindresultaat.

Samen met de coördinator en een gedreven team van vrijwilligers houden we ons continu bezig met het ondersteunen van werkzoekenden, direct en indirect. En dat werpt zijn vruchten af: de afgelopen paar weken hebben weer 6 werkzoekenden een baan gevonden! Het is dankbaar werk om hierin een klein stukje te hebben mogen bijdragen.

 


Geplaatst

in

door

Tags: