JobHulp Culemborg

Sinds 2018 werkzaam voor JobHulp Culemborg, en dit bevalt uitstekend. Het is mooi om voor een stichting te werken die daadwerkelijk mensen op weg helpt. Begonnen als JobMaatje, vervolgens onderdeel van het bestuur met als hoofdtaak Communicatie, en daarna ingehuurd om me nog meer te kunnen toeleggen op diverse interne werkzaamheden.

Het is erg uitdagend om als stichting, met weinig budget en een klein team, te proberen om zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen om echt van betekenis te zijn voor de werkzoekenden in Culemborg en omstreken. De resultaten zijn er naar: ongeveer 50% van de mensen die of bij ons een JobGroep gevolgd hebben, of door een JobMaatje begeleid zijn, vindt een baan.

De reacties die we ontvangen zijn prachtig. Een hoogtepunt van iets andere aard was het bezoek van Koning Willem-Alexander aan JobHulp Culemborg in november van vorig jaar: een echte ‘once in a lifetime’ gebeurtenis, waar we nog vaak met een grote glimlach aan terugdenken. Klik hier om hier meer over te lezen

Voor meer informatie over JobHulp Culemborg, ga naar de website www.jobhulp.org.